Buyey.Net


Portal ePerniagaan Usahawan Mikro, Kecil & Sederhana PKS & IKS Malaysia

Blog - BuyeyNet

Portal Perniagaan Usahawan & Peniaga Mikro Kecil Dan Sederhana SME Malaysia

Jika ada dimana semua produk serta perkhidmatan dapat dipilih dan dibeli pada suatu tempat, ia tentu lebih baik dan lebih memudahkan orang ramai. Terutamanya dalam situasi pandemik Covid-19 sekarang; komuniti perniagaan online dan pengguna atas talian dapat dipertemukan di satu platfom setempat - ironinya, ini memang ada.

Kini wujud sebuah Portal yang menghimpunkan semua jenis perniagaan di satu tempat dimana peniaga dan pengguna dapat bertemu di suatu pusat sehenti, sinonim pertemuan fizikal melalui kemudahan yang disediakan di Buyey.net. Hampir kesemua jenis kategori perniagaan dan perkhidmatan tersedia di Portal ini dan dijangka akan menjadi tumpuan orang-ramai dimasa akan datang. Untuk itu, pengendali laman Buyey.net bersedia memberikan informasi dan penjelasan dari semasa ke semasa kepada dua kelompuk komuniti ini iaitu Pengguna dan Peniaga, berkenaan fungsi dan keistimewaannya.

Menarik & Istimewa

Apa yang menarik ialah laman web ini memberikan sistem “eWeb” kepada komuniti peniaga secara percuma untuk tempoh terhad. Disini Peniaga hanya perlu isi borang pendaftaran “eWeb” yang boleh ditemui di laman web ini mengikut kategori perniagaan.

Antara Pusat Peniaga Kedai/Outlet / Gerai/Koisk untuk kategori berikut telah tersedia dan tidak terhad kepada:

eAcara / eAgensi / eAgrotani / eAkademi / eBazar Ramadan / eBazarRaya / eBengkel / eButik / eCatering / eDowntown / eEkspo / eGaleri / eKarnival / eKedai / eKelas / eMall / eMall Kiosk / eMallShop / eMart / eMedanSelera / ePasar / ePasarMalam / ePasarMinggu / ePasarTani / ePekanSehari / ePemborong / ePengedar / ePerkhidmatan / ePusat / eRestoran / eSewa / eStores / eStreetKiosk / eUptown.

Komuniti Pengajur atau Peniaga boleh memilih mana-mana kategori yang sesuai dengan perniagaan masing-masing. Juga boleh memohon untuk mewujudkan kategori baru.Perkara yang lebih menarik ialah sistem eWeb adalah "Automatik", iaitu anda tidak perlu menunggu masa beberapa minggu atau beberapa hari sehingga laman web itu lengkap dan boleh beroperasi. Tetapi di BuyeyNet eWeb cuma mengambil masa kurang dari 24jam sahaja dan terus boleh beroperasi sepenuhnya dengan syarat semua maklumat yang diperlukan telah tersedia.

eWeb juga dilengkapi sistem pemasaran digital mencakupi sistem Optimasi Enjin Carian (SEO - Search Engine Optimization) melalui pengalaman dan kepakarannya, juga penggunaan pemasaran media sosial secara automatik. Justeru, jika anda sebahagian daripada komuniti Peniaga, anda patut mengambil peluang ini. Ia sangat mudah, Pantas dan Kos yang Efektif.

PEMBANGUNAN LAMAN WEB JUALAN DAN BELI-BELAH ONLINE/ATAS-TALIAN,

MUDAH & PANTAS (ISI BORANG & UPLOAD GAMBAR SAHAJA) 24 JAM SIAP

SISTEM TUNAI PENGHANTARAN (C.O.D.) & TERMASUK PAKEJ SISTEM WHATSAPP ORDER

AKTIF DIREKTORI - FUNGSI MENINGKATKAN PEMASARAN TEMPATAN ATAU SETEMPAT

* SEARCH ENGINE OPTIMIZATION - SEO & BACKLINK,
* PEMASARAN DIGITAL DI MEDIA SOSIAL SECARA AUTOMATIK

* PILIHAN PAPARAN VIDEO / LIVE VIDEO,
* KEMUDAHAN FACEBOOK SHARE DARI LAMAN WEB ANDA